V akcii Judáš chce vyšetrovateľ väzbu pre všetkých 8 osôb podozrivých z ôsmych skutkov

NETKY.SK • 4 December 2020, 07:08 • 2 min
V akcii Judáš chce vyšetrovateľ väzbu pre všetkých 8 osôb podozrivých z ôsmych skutkov

Po stredajšom zásahu Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) na viacerých slovenských miestach je snaha väzobné stíhať osem osôb.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom polícia na sociálnej sieti s tým, že do rozhodnutia sudcu budú v cele policajného zaistenia. „Z prijímania úplatku osoby M. L., M. K., D. Č. a J. R., ktorý je zároveň obvinený aj zo založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny,“ vysvetlila polícia a dodala ďalšie obvinenia.

 

 

„Z podplácania obvinil osobu N. B. Z vydierania obvinil osoby P. G, L. V. a B. B., ktorý je zároveň obvinený aj z ohrozenia dôvernej skutočnosti a vyhradenej skutočnosti,“ upresnili strážcovia zákona a poriadku s tým, že ide o vysoko postavené osoby.

 

„V minulosti pôsobili a niektoré stále pôsobia na vysokých funkciách Policajného zboru, Slovenskej informačnej služby a Kriminálneho úradu finančnej správy.“

 

Osem osôb je zatiaľ podozrivých z ôsmych skutkov. „Podľa zistení vyšetrovateľa sa trestnej činnosti mali dopúšťať dlhodobo,“ vysvetlili na sociálnej sieti s tým, že vyšetrovateľ preto dozorujúceho prokurátora úradu špeciálnej prokuratúry žiada o stíhanie vo väzbe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies