V AHL dištanc na 12 zápasov pre Gilliesa

NETKY.SK • 14 Október 2014, 11:29 • 2 min
V AHL dištanc na 12 zápasov pre Gilliesa

SPRINGFIELD - Známy bitkár na zámorských aj európskych hokejových plochách, Kanaďan Trevor Gillies, v sezóne 2014/2015 odohral jedno stretnutie a ďalších dvanásť musí nútene pauzovať.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný krídelník z tímu farmárskej AHL Adirondack Flames totiž dostal od vedenia súťaže dištanc za konanie v piatok 10. októbra proti Rochesteru. V ňom Gillies vyprovokoval sériu pästných súbojov na ľade v 57. min za nepriaznivého stavu 1:5. Inkasoval niekoľko trestov vrátane dvoch do konca duelu za neprimeranú agresivitu a začatie bitky. Najbližšie môže nastúpiť až 15. novembra.

 

Gilliesa okrem zámoria poznajú aj v Európe, v ročníku 2012/2013 pôsobil v KHL v tíme Viťaz Podoľsk a predchádzajúcu sezónu začal v IFK Helsinki. V oboch tímoch nezostal svojej povesti nič dlžný a na jeho konte bolo výrazne viac trestných minút ako štartov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies