V adaptácii mangy Ghost in the Shell si zahrá aj Rila Fukushima

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 13:07 • 2 min
V adaptácii mangy Ghost in the Shell si zahrá aj Rila Fukushima

BRATISLAVA - V americkej hranej adaptácii kultovej japonskej mangy Ghost in the Shell sa predstaví aj herečka a modelka Rila Fukushima. Rodáčka z Tokia, ktorú diváci môžu poznať ako bojovníčku Yukio z akčnej snímky Wolverine (2013), tak doplnila herecké obsadenie v zložení Scarlett Johansson, Michael Pitt, Takeshi Kitano, Pilou Asbaek, Juliette Binoche, Kaori Momoi, Yutaka Izumihara a Chin Han. Detaily o postave, ktorú stvárni, zatiaľ nie sú známe.

slovakia

left justify in out

O adaptáciu diela svetoznámeho Masamuneho Shirowa do podoby filmového scenára sa postarali Jonathan Herman a Jamie Moss. Réžie sa chopí Rupert Sanders. Hlavnou postavou Ghost in the Shell je kyborg Motoko Kusanagi zo Sekcie 9. Mimoriadne inteligentnú majorku, ktorá je tiež schopná bojovníčka a hackerka, stvárni už spomínaná Scarlett Johansson. Americká premiéra filmu je ohlásená na 31. marca 2017.


Pôvodná séria mangy Ghost in the Shell vychádzala v Japonsku od apríla 1989 do novembra 1990 a inšpirovala vznik dvoch animovaných filmov z rokov 1995 a 2004. Ďalšie príbehy členov Sekcie 9 rozpracovali napríklad aj v sériách anime Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (2002), Ghost in the Shell: Arise (2013) či najnovšom animovanom filme Ghost in the Shell: The New Movie (2015).


Rila Fukushima sa k filmu dostala v roku 2010, keď účinkovala v krátkometrážnej snímke Karma: A Very Twisted Love Story. Jej prvým celovečerným filmom bol už spomínaný Wolverine, po ktorom nasledovali japonské tituly Towairaito Sasara Saya (2011), Gonin saga (2015) či Terra Formars (2016).

 

Okrem toho sa predstavila v minisérii The Long Goodbye (2014), v roku 2015 si zahrala v epizóde seriálu Hra o tróny a diváci ju môžu vidieť aj v projekte Arrow (2012).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies