V 7. bundesligovom kole rekordných päť nepremenených penált

NETKY.SK • 17 Október 2016, 11:40 • 2 min
V 7. bundesligovom kole rekordných päť nepremenených penált

BERLÍN - Keď švédsky futbalista v službách RB Lipsko Emil Forsberg po štvrťhodine hry nedeľňajšieho zápasu vo Wolfsburgu nepremenil pokutový kop, nechtiac sa postaral o historický rekord najvyššej nemeckej súťaže.

slovakia

left justify in out

V 7. kole I. bundesligy to bolo už piate zlyhanie strelca z bieleho bodu. Festival zahodených šancí začal v piatok dortmundský kanonier Pierre-Emerick Aubameyang, keď jeho pokus zlikvidoval Rune Jarstein z berlínskej Herthy (1:1).

 

Nasledovali dvaja sobotňajší nešťastníci Mönchengladbachu Andre Hahn a Lars Stindl v ďalšom remízovom stretnutí s Hamburgom (0:0). V nedeľu sa najskôr pridal Antonio-Mirko Colak z Darmstadtu v súboji s Mainzom (1:2) a po ňom spomenutý Forsberg v poslednom stretnutí kola. Severan však rovnako ako Aubameyang zložil reparát, keď v 70. min. utešenou strelou z diaľky dosiahol jediný gól zápasu. Svojím tretím presným zásahom sezóny sa postaral o štvrté víťazstvo nováčika v tejto sezóne. Tím z bývalej NDR ešte neprehral a drží sa na tretej priečke tabuľky s dvojbodovým odstupom za vedúcim Bayernom Mníchov. V porovnaní s druhým Kolínom nad Rýnom má len horšie skóre.

 

V deviatich stretnutiach 7. kola I. bundesligy nariadili rozhodcovia až 10 pokutových kopov, najviac od kola z ročníka 1986/1987.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies