V 18-člennom zastupiteľstve Malaciek sa zmenilo len jedno meno

NETKY.SK • 31 Október 2022, 12:01 • 2 min
V 18-člennom zastupiteľstve Malaciek sa zmenilo len jedno meno

MALACKY - V 18-člennom mestskom zastupiteľstve (MsZ) Malaciek ostáva na ďalšie štyri roky takmer identická zostava poslancov ako v predchádzajúcom volebnom období. Vyplýva to z oficiálnych výsledkov spojených volieb zverejnených Štatistickým úradom (ŠÚ) SR.

slovakia

left justify in out

"Zmenilo sa len jedno meno, Tomáš Beňo (nezávislý) nahradil Martina Mráza, ktorý už nekandidoval," spresnila samospráva na svojom webe. Mandát opätovne získali nezávislí kandidáti Ladislav Čas, Štefan Hronček, Lucia Vidanová, Daniel Masarovič, Marián Haramia, Viera Mária Adamovičová, Pavel Spusta, Zuzana Baligová, Katarína Trenčanská, Pavol Tedla, Adam Janík, Marián Andil, Richard Hájek, Milan Ondrovič. Občanov budú v MsZ zastupovať naďalej aj Jozef Mračna, Anton Pašteka (obaja Smer-SD, SNS) a Martin Macejka (SaS, OKS). Primátorom ostáva na ďalšie obdobie Juraj Říha (nezávislý), ktorému tretí mandát v rade zabezpečil zisk takmer 80 percent hlasov. Traja protikandidáti za ním výrazne zaostali. Volebná účasť dosiahla v Malackách 34,32 percenta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona