V 1. kole slalomu Vlhová druhá o sekundu za Shiffrinovou

NETKY.SK • 2 Február 2019, 10:39 • 2 min
V 1. kole slalomu Vlhová druhá o sekundu za Shiffrinovou

MARIBOR - Slovenská lyžiarka Petra Vlhová figurovala po odjazdení úvodnej pätnástky 1. kola sobotného slalomu Svetového pohára v Maribore na druhom mieste. Za vedúcou Mikaelou Shiffrinovou z USA zaostala o rovnú sekundu, tretia bola Anna Swenn-Larssonová (+1,09).

slovakia

left justify in out

Američanka naskočila na trať ako tretia, predviedla skvelú jazdu, nespravila chybu a vytvorila si pohodlný náskok do druhého kola.

 

Vlhová so štartovým číslom 6 zvolila typický agresívny štýl, na Shiffrinovú však nemala šancu. Už na prvom meranom úseku zaostala o vyše pol sekundy, ani ona sa síce nedopustila výraznej chyby, ale na americkú rivalku to nestačilo.

 

Vlhová si v druhom kole musí dať pozor na tretiu Annu Swenn-Larssonovú, ktorá stratila na Slovensku iba deväť stotín, pred štvrtou pretekárkou má však náskok 0,57 sekundy.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona