V 1. kole hlavnej súťaže dvojhry aj derby Lacko - Gombos

NETKY.SK • 2 November 2013, 14:06 • 2 min
V 1. kole hlavnej súťaže dvojhry aj derby Lacko - Gombos

BRATISLAVA - Martina Kližana, hrdinu edície 2010, čaká na úvod Rumun Adrian Ungur, Andrej Martin si zmeria sily s Ukrajincom Sergijom Stachovským nasadeným ako ôsmym.

slovakia

left justify in out

Domáci víťaz ročníka 2011 Lukáš Lacko nasadený ako štvrtý sa v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry na tenisovom turnaji ATP Challenger Tour Slovak Open v NTC v Bratislave (4. - 10. novembra, dotácia 64 000 eur + H, tvrdý povrch DecoColor v hale) stretne v derby s Norbertom Gombosom. Rozhodol o tom sobotňajší žreb.

Martina Kližana, hrdinu edície 2010, čaká na úvod Rumun Adrian Ungur. Andrej Martin si zmeria sily s Ukrajincom Sergijom Stachovským nasadeným ako ôsmym. Miloslava Mečířa ml. vyzve niektorý z kvalifikantov. Súperom Adriana Sikoru bude Čech Ján Hájek. Filip Horanský sa pokúsi zaskočiť Francúza Kennyho De Scheppera, sedmičku 14. ročníka medzinárodných otvorených majstrovstiev Slovenska. 

Voľnou kartou od organizujúceho STZ vyzbrojený český obhajca titulu Lukáš Rosol (ako člen Top 50 pri uzávierke sa nemohol prihlásiť štandardnou cestou), zároveň jednotka "pavúka", začne proti Rakúšanovi Geraldovi Melzerovi. Dvojka turnaja je Austrálčan Bernard Tomic, bude hrať s Ukrajincom Iľjom Marčenkom. Posledný napokon priamo "akceptovaný" uchádzač je Nemec Björn Phau. 

Víťaz Slovak Open si odnesie 100 bodov do renkingu a prémiu 9200 eur. Ešte žiadny tenista netriumfoval na tomto podujatí dva razy. Šancu na historický precedens teraz majú Kližan, Lacko a Rosol. Finále je na programe budúcu nedeľu od 16.00 h. Kvalifikácia sa koná už počas tohto víkendu, štartuje v nej 10 Slovákov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies