Užšie vedenie Smeru diskutovalo o budúcnosti strany

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 16:23 • 2 min
Užšie vedenie Smeru diskutovalo o budúcnosti strany

BRATISLAVA – Užšie vedenie Smeru-SD, ktoré tvorí predseda strany Robert Fico, šesť podpredsedov, generálny manažér Ján Richter a šéf poradcov premiéra Vladimír Faič, dnes podľa podpredsedu Petra Kažimíra riešilo budúcnosť strany.

slovakia

left justify in out

Stretli sa na pravidelnom spoločnom obede. Pred týždňom na rokovaní chýbal podpredseda strany Robert Kaliňák, dnes predseda Fico. Ako povedal Kažimír po rokovaní pre agentúru SITA, diskutovali o obsahu snemu, ktorý bude kľúčový. „Keď sme v polčase, je potrebné sa porozprávať,“ povedal v súvislosti s pripravovaným snemom Kažimír. Mimoriadny snem by sa mal konať v máji. Na ňom by mali delegáti zhodnotiť prezidentské voľby a stanoviť priority pre druhú polovicu volebného obdobia.

 

Kaliňák však tvrdil, že o sneme sa nerozprávali. „Dnes snem nebol témou. Dajte nám trochu času. Nehorí,“ povedal. Podľa neho na vedení riešia pravidelne aktuálne problémy, ako zlepšiť situáciu, ako odpovedať na niektoré výzvy. „Máme Ukrajinu, európske veci,“ dodal. Dnes už bývalý podpredseda strany Marek Maďarič bol na slovo skúpejší. „Nemám čo povedať. Vedenia strany nie sú orientované smerom k verejnosti,“ povedal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies