Uznávaný zápasník upodozrieva zástupcov UFC, vraj má pocit, že mu neprajú titul

NETKY.SK • 16 Január 2018, 14:55 • 2 min
Uznávaný zápasník upodozrieva zástupcov UFC, vraj má pocit, že mu neprajú titul

BRATISLAVA - Stipe Miocic sa chystá už na svoju rekordnú tretiu obhajobu svojho titulu. Nastúpie proti zdatnému súperovi, Francisovi Ngannouovi, no podľa jeho slov má pocit, že UFC podporuje Francúza.

slovakia

left justify in out

Od svojej poslednej výhry je okolo Ngannoua veľký rozruch a tak isto to pokračuje aj teraz počas predzápasových tlačových konferencií. Toto si všimol aj Miocic a otvorene o tom aj hovorí.

 

"Trocha mám pocit ako keby si ma už tak neuctili ako pred tým. Ale nerobím si kvôli tomu starosti. Je okolo neho momentálne oveľa väčšie promo ako okolo mňa. Má veľké údery. Okej. Je to ale trocha nafúknuté. Ale viete, kým som sa sem dostal tak som musel poraziť dosť kvalitných zápasníkov. Ja nepatrím k tým veľkým trash-talk-erom ale zato milujem bojovať," vylásil Miocic.

 

Takže šampión cíti, že promo okolo zápasu je postavené viacej na podpore jeho súpera prezívaného Predátor. Trocha to potvrdzujú aj kurzy v stávkových kancelárií ktoré sú tiež na strane Ngannoua.

 

"Popravde však tlak je hlavne na ňom. Všetci jeho súperi ktorých porazil som ja už pred dvoma rokmi poslal k zemi. Takže starosti si určite nerobím. Videl som aj tú kimuru s ktorou ukončil Anthonyho Hamiltona. Nebolo to akože nič moc, celkovo jeho zem nie je silná," zápasník s chorvátskymi koreňmi.

 

Podľa dostupných informácií si nedávno Miocic vydobyl novú zmluvu, ktorá mu zaisťuje lepšie platové podmienky. White nemal na výber takže musel vyhovieť šampiónovi, tak možno mu to tak trocha teraz vedenie UFC chce dať najavo, že šéfujú stále oni.

 

Ich vzájomný zápas je na programe už 20. januára v Bostonskej TD Garden na UFC 220.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies