Užívaj si úspech, odkazuje Sting Bieberovi

NETKY.SK • 15 September 2013, 09:49 • 2 min
Užívaj si úspech, odkazuje Sting Bieberovi

BRATISLAVA - Hudobník vie, že skutočne vzrušujúce obdobie kariéry netrvá navždy.

slovakia

left justify in out

Anglický hudobník Sting odporučil kanadskému idolu tínedžeriek Justinovi Bieberovi, aby si užil slávu. Podľa jeho slov totiž zbožňovanie zo strany fanúšikov a jeden hit za druhým netrvajú večne. "Je zábavné mať hit. Ale sláva, ego a peniaze dokážu urobiť príšerné veci. Viem, že je to klišé, ale stále sú tu ľudia, ktorí tým prechádzajú. Pozrite na Justina Biebera, je to ako voľný pád. Dúfam, že prežije, lebo množstvu ľudí sa to nepodarí. Keby som mohol mladým hudobníkom niečo poradiť, bolo by to: ´Skúste a užite si to, lebo to skutočne vzrušujúce obdobie netrvá navždy,´" povedal pre denník The Guardian. Podľa jeho slov je rád, že v čase, keď sa spolu s kapelou The Police preslávil, mal 27 rokov a už bol zrelý. "Teší ma, že som predtým mal normálnu prácu, že som bol učiteľ s plánmi na dôchodok a hypotékou. Vôbec to nebolo ľahké. Veľmi ťažko som pracoval na tom, aby sa mi podarilo toto," priznal.

Šesťdesiatjedenročný Gordon Matthew Sumner alias Sting sa na scéne ako sólista pohybuje 30 rokov a dosiaľ vydal desať štúdiových albumov. Predtým pôsobil v kultovej skupine The Police. Hudobník má vo svojej zbierke 17 cien Grammy, päť Brit Awards, jednu cenu Emmy, dve Ivor Novello Awards, Zlatý glóbus a tri nominácie na Oscara. Na celom svete predal približne 100 miliónov nahrávok. Je členom Skladateľskej siene slávy, Rock 'n' rollovej siene slávy a svoju hviezdu má i na hollywoodskom Chodníku slávy (6834 Hollywood Blvd.). Medzi jeho najväčšie sólové hity patria skladby ako Russians, Fragile, All This Time, If I Ever Lose My Faith in You, Englishman In New York, Why Should I Cry For You?, Fields Of Gold, Shape Of My Heart, When We Dance, Desert Rose či Brand New Day. S kapelou Police nahral hity Roxanne, Message in a Bottle, Don't Stand So Close to Me, Every Little Thing She Does Is Magic alebo Every Breath You Take.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona