Užite si jeseň ako sa patrí

NETKY.SK • 26 September 2015, 13:39 • 2 min
Užite si jeseň ako sa patrí

BRATISLAVA - Štve vás, že sa začína skôr stmievať, teploty prudko klesajú, preč sú teplé slnečné dni a vaše obľúbené letné šaty musíte už upratať do skrine? Navyše máte náladu pod psa a najradšej by ste zaliezli niekam do nory a vyliezli až s príchodom jari? Zatočte s jesennou depresiou.

slovakia

left justify in out

Už síce nemôžete stráviť celý deň pri vode ale to neznamená, že zostanete zavretá doma. Vyrazte na dlhú prechádzku, do kina, zatancovať si, na kávu s kamoškou alebo si dohodnite rande. Začal nový školský rok a s ním aj nespočetné množstvo kurzov, čo takto sa konečne naučiť španielsky alebo kroky tanga či salsy? Uvidíte, že potom tie dlhé večery utečú samy.

 

Každé ročné obdobie má niečo do seba. Jeseň má nádherné farby, preto vyrazte do prírody a poriadne si ich užite. Ak máte možnosť stráviť víkend na chalupe tak neváhajte. A využite všetko, čo jeseň ponúka, nech je to zbieranie húb alebo púšťanie šarkana .

 

Teplé žiarivé farby k letu vyslovene patria, ale to neznamená, že je s jeseňou zahodíte a oblečiete sa do depresívnej šedej. Zapojte fantáziu a kúpte si farebné šály, čiapky, pančuchy či podkolienky. 
 

Využite toho, že sú konečne preč tie neznesiteľné horúčavy a choďte si von zabehať, vytiahnite kolieskové korčule či bicykel alebo si predplaťte lekcie jógy. Pohyb je na depresie účinný liek.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies