Uzdravený Pekarík: Umieral som túžbou trénovať s tímom

NETKY.SK • 17 December 2015, 09:57 • 2 min
Uzdravený Pekarík: Umieral som túžbou trénovať s tímom

BERLÍN - Slovenský futbalový reprezentant Peter Pekarík už naplno zarezáva so svojimi klubovými spoluhráčmi z nemeckého klubu Hertha Berlín. Ako je známe, 29-ročný rodák zo Žiliny utrpel v septembrovom dueli proti Ukrajine v rámci kvalifikácie o postup na ME 2016 zranenie ramena, ktoré si vyžiadalo operačný zákrok. Kompletnú tréningovú jednotku po viac ako troch mesiacoch absolvoval v pondelok.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi rád, že som konečne späť," vyhlásil pravý bek pre oficiálnu klubovú stránku. "Musel som sa pripravovať individuálne, čas strávený bez spoluhráčov bol naozaj dlhý. Umieral som túžbou konečne si zatrénovať s celým tímom," doplnil niekdajší hráč Wolfsburgu či Žiliny.


Deväťdesiatšesť dní vynútenej prestávky spôsobilo, že Pekarík ešte nie je v požadovanej kondícii. Počas rekonvalescencie si musel dávať pozor na operované rameno, čas strávený na Slovensku sa však z hľadiska fyzickej prípravy snažil využiť čo najlepšie. "Individuálne môžete urobiť veľa, v ostatných týždňoch som trénoval dvakrát denne. Teraz som už fit, potrebujem späť nabrať hernú prax. Tréning s mužstvom je predsa len niečo iné. Môžem sa zapájať do súbojov a rôznych taktických nácvikov. Počas zimnej prestávky pôjdem na maximum, aby som bol v januári stopercentne pripravený," skonštatoval Peter Pekarík.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies