Uzdravený kapitán Dobrotka gólom pomohol Slavii k postupu

NETKY.SK • 14 August 2014, 11:44 • 2 min
Uzdravený kapitán Dobrotka gólom pomohol Slavii k postupu

CHRUDIM - Martin Dobrotka sa s kapitánskou páskou na ľavom rukáve víťazným gólom podieľal na víťazstve a postupe futbalistov Slavie Praha v stredajšom pohárovom stretnutí na trávniku MFK Chrudim (3:1). Slovenský stredný obranca sa presadil v 54. minúte a napravil zaváhanie zo záveru I. polčasu, keď sa mu lopta odrazila od stehna za bránkovú čiaru.

slovakia

left justify in out

"Vlastný gól, to sa vo futbale stáva. Už som sa lopte nemohol vyhnúť," rekapituloval podľa iSport.cz 29-ročný bek (nar. 22. januára 1985), ktorý počas angažmánu v Slavii viac robí starosti lekárom než súperovým útočníkom. "Cítim sa byť teraz úplne v poriadku, tak dúfam, že mi to vydrží. Viem však, že to opakujem stále," doplnil Dobrotka, ktorý v jarnej časti najvyššej českej súťaže chýbal "zošívaným" pre únavovú zlomeninu štvrtej záprstnej kostičky na nohe. Dobrotka do zranenia odohral za poldruha roka iba 18 zo 46 ligových zápasov. Bratislavský rodák prišiel do Prahy v júli 2012 zo Slovana, predtým pôsobil aj v Rimavskej Sobote a Českých Budějoviciach. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies