Uzdravenie Darlene Zschech

NETKY.SK • 5 August 2015, 15:14 • 2 min
Uzdravenie Darlene Zschech

CANBERRA - V strede júla ukončila Darlene Zschech chemoterapiu a taktiež posledné ožarovania. Austrálskej speváčke minulý rok v decembri diagnostikovali rakovinu prsníka a ihneď začali chemoterapickú liečbu.

slovakia

left justify in out

Speváčka počas tohto obdobia viackrát informovala svojich fanúšikov na facebooku o svojom stave s tým, že vždy vyjadrila svoju nádej na uzdravenie a poďakovala za modlitby, ktoré za ňu vyriekli. 

 

 

Rozprávala, ako v situáciach, keď sa dostala až tak hlboko, že nebola schopná ani otvoriť ústa na modlitbu, reálne cítila, že modlitby veriacich ju preniesli cez takéto krízové obdobia.

 

 

Darlene sa už v septembri vyjadrila, že sa zo dňa na deň cíti silnejšia. V novembri plánuje nahrať svoj nový album na veľkej ďakovnej bohoslužbe. Piesne svojho nového albumu napísala počas svojej choroby a aj po vyliečení.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies