Uzavreté bytové komplexy uprednostňujú najmä rodiny s deťmi

NETKY.SK • 2 Júl 2012, 20:59 • 2 min
Uzavreté bytové komplexy uprednostňujú najmä rodiny s deťmi

Uzavreté bytové komplexy uprednostňujú najmä rodiny s deťmi

slovakia

left justify in out

img

Bezpečnosť, súkromie a príjemné prostredie. To sú najväčšie výhody bývania v uzavretých bytových komplexoch. Práve o tie je medzi Slovákmi čoraz väčší záujem. „Klienti, ktorí hľadajú nové bývanie, sa postupom času stávajú náročnejšími. Už sa nepozerajú iba na byt a jeho samotnú dispozíciu. Dôležitými faktormi sa stávajú spoločné priestory, bezpečnosť objektu, okolie a prostredie nového bývania,“ uviedla Mária Krásnohorská zo spoločnosti Jones Lang LaSalle (JLL), ktorá je na Slovensku exkluzívnym predajcom uzavretého rezidenčného komplexu Parkville na Kolibe. Bývanie v uzavretých bytových komplexoch podľa nej hľadajú náročnejší klienti, najčastejšie sú to rodiny s deťmi, ktoré uprednostňujú byty s predzáhradkami.
„Klienti ich vyhľadávajú na trvalé bývanie, prechodné bývanie je výnimočné. Tento typ nehnuteľnosti je zaujímavý pre ľudí hľadajúcich kvalitné bývanie, ktoré im dá niečo viac, ako ponúka väčšina klasických bytových novostavieb,“ dodala Mária Krásnohorská.
Parkville Práve príjemným, upraveným a obyčajne tichým prostredím so zeleňou, lavičkami či detskými ihriskami sa uzavreté komplexy odlišujú od ostatných bytových novostavieb. Bývanie v takýchto bytových objektoch má viacero výhod oproti bývaniu v klasických novostavbách. „V prvom rade tieto komplexy ponúkajú svojim obyvateľom bezpečnosť a súkromie. Do komplexu sa dostanú iba tí ľudia, ktorí v ňom bývajú, resp. ich známi. Pocit bezpečia ešte viac znásobuje prítomnosť 24-hodinovej strážnej služby,“ uviedla Petra Holubová zo spoločnosti Orco Property Group, ktorá vlastní a spravuje uzavretý rezidenčný komplex Parkville na bratislavskej Kolibe.
Mesačné náklady v takomto type komplexov pritom nie sú v porovnaní s klasickými novostavbami výrazne rozdielne. „Náklady na bývanie sa v každej novostavbe výrazne odlišujú. Ich výšku ovplyvňuje mnoho aspektov, pričom strážna služba je len jedným z nich. V konečnom dôsledku býva rozdiel zanedbateľný,“ doplnila Petra Holubová.
Komplex Parkville sa vyznačuje nielen rezidenčným spôsobom bývania, ale je výnimočný aj architektúrou s veľkorysými exteriérovými priestormi. Jeho prednosťou je zasadenie do prestížnej lokality Koliba a použitie exkluzívnych materiálov pri jeho výstavbe. Priestranné presvetlené apartmány majú praktické dispozičné riešenia a navyše aj nádherný výhľad na mesto. Cena jedného m2 v Parkville sa pohybuje približne okolo 3 000  s DPH.
O spoločnosti Orco Property Group Orco Property Group je významný investor, developer a správca nehnuteľností. Na realitnom a hotelovom trhu strednej Európy pôsobí od roku 1991. Do portfólia spoločnosti patrí GSG, MaMaison Hotels & Apartments, Orco nehnuteľnosti a maloobchodné projekty. Orco Property Group sa zameriava predovšetkým na najlepšie lokality v hlavných mestách stredoeurópskeho regiónu a patrí mu prestížne a bohaté portfólio nehnuteľností. V súčasnosti pôsobí v Česku, Maďarsku, Poľsku, Rusku, Chorvátsku, Nemecku a na Slovensku. Na každom trhu spoločnosť v rámci svojich projektov poskytuje vysoké štandardy. Projekty sú medzinárodne uznávané pre ich vysokú kvalitu, jedinečný štýl a integráciu služieb a zaradenie do projektov samotných. Viac informácií na www.parkville.sk a www.orcogroup.com.
Zdroj:PR SERVIS SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies