Uzávierka diaľnice D1 sa začala dnes, potrvá do 30. júla

NETKY.SK • 10 Apríl 2015, 20:31 • 2 min
Uzávierka diaľnice D1 sa začala dnes, potrvá do 30. júla

ŽILINA - Diaľnica D1 bude od dnešného dňa v úseku Ivachnová - Važec podľa postupu prác čiastočne uzavretá až do 30. júla.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informoval hovorca žilinského policajného zboru Radko Moravčík, ktorý dodal, že uzávierka sa týka úseku v rozmedzí 437,458. a 482,500. kilometra vnútorného jazdného pruhu. Dôvodom uzávierky sú stavebné práce na zvýšenie celkovej bezpečnosti dopravy na diaľniciach a rýchlostných cestách.

 

"Doprava bude presmerovaná prenosným dopravným značením a dopravnými zariadeniami do voľného pravého jazdného pruhu toho istého jazdného pásu, počas trvania čiastočnej uzávierky diaľnice D1," povedal Moravčik. V úseku mostného objektu Ploštinka v katastrálnom území Liptovský Mikuláš bude uzatvorený celý jazdný pás v smere Poprad - Ružomberok a doprava bude presmerovaná prenosným dopravným značením do pravého jazdného pásu, kde bude premávka obojsmerná.

 

"Polícia preto žiada všetkých účastníkov cestnej premávky o trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie dočasného dopravného značenia," dodal Moravčík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies