Rodina zaplatila stovky dolárov za operáciu zlatej rybky s tumorom

NETKY.SK • 9 Február 2017, 15:36 • 2 min
Rodina zaplatila stovky dolárov za operáciu zlatej rybky s tumorom

NORFOLK – Operácie malých zvierat ako rybičky z akvária, sú veľmi neštandardné. Zlatá rybka menom Bob mala ale šťastie. Majitelia ho majú tak radi, že ho v ťažkých časoch nespláchli ale nechali operovať.

slovakia

left justify in out

Bob má už 20 rokov, je starší ako deti jeho majiteľov a uznávaný člen rodiny. Bobovi pri plutve rástol tumor a jedného dňa ho našli hore bruškom. Majitelia ho odviezli do veterinárneho centra v North Walsham v Norfolku.

 

Život zachraňujúca operácia trvala 30 minút a stála vyše 230 dolárov. Bobovi do úst zaviedli trubičku s vodou a anestetikami a neustále ho ovlažovali aby nevyschol. Popri tom veterinárny chirurg pracoval na odstránení tumoru.

 

„Bolo to dosť zložité, pretože všetko bolo tak malé. Zlaté rybky majú málo krvi preto sme nemohli dovoliť, aby jej stratil veľa,“ povedal riaditeľ centra Faye a doplnil, že Bob bol najstaršia zlatá rybka, akú operovali.

 

Napriek tomu všetko prebehlo hladko, Bob sa zotavil a teraz opäť veselo pláva vo svojom akváriu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies