Úžasný talent: Toto dievčatko má iba 9 rokov a už profesionálne fotí na svadbách

NETKY.SK • 24 Jún 2016, 18:00 • 2 min
Úžasný talent: Toto dievčatko má iba 9 rokov a už profesionálne fotí na svadbách

AYRSHIRE - Profesionálna fotografka ohuruje svojich klientov úchvatnými a kvalitnými zábermi, pričom má len 9 rokov.

slovakia

left justify in out

Regina Wyllie pochádza zo škótskeho Ayrshire a prvýkrát chytila fotoaparát ako trojročná. Od tej doby nasleduje kroky svojho otca Kevina, ktorý fotením živí rodinu.

 

Kevin svoju dcéru podporuje, ale nikdy ju do ničoho nenúti. Svoj talent môže využiť ako hobby alebo na ňom postaviť kariéru. Momentálne má bližšie k budovaniu kariéry.

 

"Regina sa začala zaujímať o fotografovanie vo veľmi mladom veku. Najprv sa vypytovala, ako sa fotoaparát používa," povedal Kevin pre Daily Mail. „Nikdy nebola na žiadnom kurze. Len jej odpovedám na otázky, ktoré sa pýta a keď si chce niečo odfotiť, má tú možnosť,“ vysvetlil.

 

V priebehu rokov sprevádzala otca na množstvách fotení a jej zručnosti a skúsenosti rýchlo rastú. Tento rok 15. apríla dostala Regina svoj prvý job, keď fotila priebeh celej svadby, z čoho vzniklo 400 skvelých záberov, bez toho aby ju niekto viedol.

 

img

 

"Je to celkom pokojné dievčatko, ale keď do rúk chytí fotoaparát je omnoho sebavedomejšia, nemá problém jednať s cudzími ľudmi a dokáže fotiť celý deň,“ hovorí pyšný otec.

 

„Ďalšia svadba čaká Reginu 1. júla a niekoľko mojich ďalších klientov sa pýta, či ju so sebou zoberiem aj na ich svadbu, pretože jej zábery milujú. Úprimne, neviem vyjadriť, ako hrdý sa cítim," dodal.

 

Vášeň pre fotenie sa pomaly rodí aj u mladšej dcéry Alby, ktorá má teraz 6 rokov. "Stále sa vypytuje, kedy bude môcť fotiť svadbu," prezradil Kevin.

 

Regina je ešte veľmi mladá a ťažko povedať, kam ju jej talent zavedie. Zatiaľ sa teší profesionálnej práci, ktorú miluje.  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies