Úžasné VIDEO Pôrod nemusí byť utrpením, takto ľahko sa to dá zvládnuť

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 16:47 • 2 min
Úžasné VIDEO Pôrod nemusí byť utrpením, takto ľahko sa to dá zvládnuť

OTTAWA - Hrdí rodičia na Youtube zverejnili zábery prirodzeného pôrodu u nich doma vo vani, ktoré si získali veľkú pozornosť a chválu.

slovakia

left justify in out

Kanadskí YouTuberi Dan a Elle Lindquist pre verejnosť zdokumentovali dokonca celý priebeh tehotenstva. Cestu na svet ich dieťaťa tak okrem nich sledovalo viac ako 1,6 milióna ich priaznivcov.

 

Po narodení ich prvého syna Fordea, chcela Elle ukázať ostatným rodičom, že prirodzený pôrod nemusí byť utrpením, ako to prezentujú takmer vo všetkých filmoch.

 

Video, ktoré natočili znázorňuje prirodzený pôrod s hladkým a rýchlym priebehom v domácom prostredí, pričom mamičke asistoval manžel a pôrodné asistentky.

 

"Rozhodli sme sa natočiť narodenie nášho syna Cohena, pretože sme zástancami prirodzeného pôrodu. Pôrod nemusí byť bolestivý a traumatizujúci tak ako ho ukazujú v televízii.“ povedala Elle pre Daily Mail. "Chceli sme ľuďom ukázať, že to môže byť aj krásny, pokojný a posilňujúci okamih," dodala.

 

Statočnej Elle vyjadrili podporu stovky tisíc divákov. "Bolo to tak krásne vidieť, ako pokojne to celé prebehlo a ako šťastne si privinula svoje dieťa," napísal jeden z fanúšikov. "Plakala som viac než matka a dieťa,“ komentovala ďalšia. Mnohí ostatní obdivovali aj starostlivého a nápomocného manžela.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies