Úžasné VIDEO: Levica objíma muža, ktorý jej zachránil život

NETKY.SK • 25 Január 2015, 20:00 • 2 min
Úžasné VIDEO: Levica objíma muža, ktorý jej zachránil život

MAUN – Život dokáže napísať tie najdojímavejšie príbehy a toto je ďalší z nich. Pozrite si nádherné video levice, ktorá takto objíma svojho záchrancu vždy, keď sa stretnú.

slovakia

left justify in out

Nemecký ochranár prírody Valentin Gruener našiel pred tromi rokmi opustené levíča, ktoré sa zrejme stratilo svojej svorke. Levie mláďa by na vyprahlých pláňach Botswany čakal len krutá smrť. Záchranca však vzal levíča do záchranného centra Modisa, kde ho vyliečil a staral sa oňho po celé dni.

Po troch rokoch sú z nich nerozluční priatelia napriek tomu, že Sirga má už 140kg. Zakaždým, keď otvorí bránu na jej výbehu, sa levice rozbehne a skočí mu do náručia, aby ho vyobjímala.

Tento úžasný príbeh neostal nepovšimnutý a pripravuje sa o ňom dokumentárny film, ktorý bude počas tohto roku odvysielaný v šiestich častiach.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies