Úžasné gesto superhviezdy MMA! Pomohol mužovi, ktorý ho v detstve šikanoval

NETKY.SK • 22 September 2017, 12:22 • 2 min
Úžasné gesto superhviezdy MMA! Pomohol mužovi, ktorý ho v detstve šikanoval

BRATISLAVA - Kanadský hviezdny zápasník Georges St-Pierr nedávno vyrozprával veľmi zaujímavú príhodu. Nedávno vraj stretol muža, ktorý ho v detstve dlho šikanoval. To, že ho v škole bili, bolo fanúšikom známe nakoľko o tom už šampión wheltherovej váhy veľakrát rozprával. Aj tento príbeh je hodný ozajstného samuraja z dnešnej doby.

slovakia

left justify in out

"Pred pár mesiacmi som na ulici zbadal chlapíka, ktorý ma v detstve viackrát zbil. Keď som ho zbadal hneď som ho spoznal, trocha som sa aj prekvapil. Na školskom autobuse som od neho dostal viackrát nakladačku. Nikdy som o týchto bitkách doma nehovoril, raz som ale prišiel domov s monoklom, vtedy ma otec vyspovedal. Porozprával som mu o chlapcovi z autobusu, ktorý je vyšší aj silnejší odo mňa a stále ma bije, povedal som mu aj to, že voči nemu nemám ani najmenšiu šancu."

 

Georgesov otec následne vyhľadal otca agesívneho mladíka a porozprával sa sním, celú situáciu to však iba zhoršilo.

 

"Na druhý deň v autobuse ma pred všetkými strápnil. Povedal, že som šplhúň preto, lebo som bežal domov plakať otcovi. Cítil som sa ponížene, chcel som ho udrieť, ale nepodarilo sa mi to a zasa som dostal ja. Bolo to strašné.... Takže, stretol som tohto chalana a on žobral. Neviem či bol bezdomovec, ale žobral o peniaze od chodcov. Keď ma zbadal tak som na ňom videl, že ma spoznal..., viem, že ma už videl v televízii. Opýtal som sa ho prečo robí toto na ulici? Povedal, že v poslednej dobe sa mu nedarí, hneď na to som mu povedal: ´Si vysoký, zdravý a silný s dobrým vystupovaním, čo teda robíš na ulici , pozbiera sa! ´, Dal som mu pár dolárov a vynadal som mu: mal by si sa hanbiť, že nevyužívaš svoje schopnosti v živote, druhý by pre ne vedeli zabíjať. Je v ňom veľa potenciálu, poprosil som ho, aby začal niečo robiť so svojím životom," opísoval situáciu St-Pierr.

 

Po pár týždňoch mu tento človek klopal na dvere, on však nebol doma: "Stretol som pred pár týždňami Georgesa. Povedal mi niečo čo ma prebudilo. Chcel som iba povedať, že sa mi zmenil život. Teraz už mám prácu, veci sa obrátili k lepšiemu, chcel som sa iba poďakovať. Povedzte mu to prosím."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies