Už zajtra vypukne u našich českých susedov módna mánia!

NETKY.SK • 21 August 2015, 12:29 • 2 min
Už zajtra vypukne u našich českých susedov módna mánia!

BRAITSLAVA - V poradí 46. ročník medzinárodných veľtrhov STYL a KABO sľubuje jeho návštevníkom unikátny B2B veľtrh módy, obuvi a koženého tovaru, ktorý v našom okolí nemá konkurenciu.

slovakia

left justify in out

Trendy budúcoročných kolekcií jar/leto 2016 spoznáme na jedinom odbornom seminári s renomovaným zahraničným odborníkom v Českej republike počas celého víkendu už zajtra 22. augusta 2015 na Výstavisku v Brne. Súčasťou trojdňového veľtrhu bude aj sekcia metrového textilu a galantérie, možnosť konfrontovať sa s európskymi dodávateľmi materiálov budú mať i výrobcovia spodnej bielizne. Samozrejme, na veľtrhu ani teraz nebudú chýbať pestré módne prehliadky.

 

Rekordný počet až 767 módnych značiek na februárových veľtrhoch a vyše päťtisíc odborných návštevníkov, obchodníkov a nákupcov, to sú garancie mimoriadnych obchodných príležitostí! Dôkazom úspechu veľtrhov je aj fakt, že od posledného ročníka prebiehajú dni módy v oba víkendové dni. Dôvodom sú požiadavky väčšiny vystavovateľov, ktorí nestíhali v nedeľu obslúžiť všetkých obchodníkov.

 

Jediným miestom, kde sa sústredí dopyt a ponuka v módnej brandži Českej republiky, Slovenska a krajín strednej a východnej Európy sú práve Medzinárodné veľtrhy módy, obuvi a koženého tovaru STYL a KABO. Návštevníci i samotní vystavovatelia sa môžu opäť tešiť na unikátnu možnosť prezentácie nových kolekcií v exkluzívnych moderných pavilónoch. Veľtrhy prebiehajú až dvakrát ročne a aj tento raz sľubujú odborníkom a obchodníkom z textilného a odevného tovaru jedinečné kontraktačné možnosti.

 

Posted by Styl a Kabo on 21. august 2015


Andrea Verešová, topmodelka:
„S Brnom sú spojené moje modelingové začiatky. Po víťazstve v súťaži Elite Model Look v šestnástich rokoch som práve tu získavala prvé skúsenosti a učila sa modelingovej chôdzi. Vtedy som bola plná trémy, trochu i obáv, ale tiež očakávania, nádejí a nesplnených snov. To bol úplne iný zážitok než dnes, kedy všetko vnímam s radosťou a môžem si ako hosť vychutnať atmosféru módnej prehliadky z inej stránky. Fandím mladým modelkám i návrhárom“, uviedla slovenská topmodelka, ktorá sa zúčastnila na 45. ročníku Medzinárodných veľtrhov STYL a KABO vo februári tohto roka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies