Už tretia obeť! Na Floride zrejme vyčíňa sériový vrah

NETKY.SK • 24 Október 2017, 09:45 • 2 min
Už tretia obeť! Na Floride zrejme vyčíňa sériový vrah

TAMPA - Polícia na Floride pátra po možnom sériovom vrahovi, o ktorom sa domnievajú, že za posledné dva týždne zastrelil troch ľudí.

slovakia

left justify in out

Vraždy sa stali len niekoľko blokov od seba v meste Tampa, pričom strelec si svoje obete podľa polície vyberá náhodne. Zatiaľ poslednou obeťou bol 20-ročný autista, ktorý 19. októbra večer kráčal domov po tom, ako nastúpil na nesprávny autobus.

 

Vražda sa stala menej ako míľu od predchádzajúcich dvoch incidentov. Úrady preto vyzvali miestnych obyvateľov, aby sa po zotmení nepohybovali sami po vonku.

Prvou obeťou bol 22-ročný muž, ktorého zastrelili 9. októbra, keď čakal na autobusovej zastávke. Druhá vražda sa stala 13. októbra. Obeťou bola 32-ročná žena, ktorá bola na ceste k priateľke. Motív konania vraha zatiaľ nie je známy. V pátraní miestnej polícii pomáha FBI.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies