Už tento víkend bratislavský ´Tyršák´ ožije festivalom One Way Fest

NETKY.SK • 7 Jún 2023, 16:00 • 2 min
Už tento víkend bratislavský ´Tyršák´ ožije festivalom One Way Fest

Po minuloročnom úspechu, keď na obľúbené dunajské nábrežie pritiahol multižánrový kresťanský festival viac ako tri tisícky ľudí, môžete zažiť tri skvelé dni v atraktívnom prostredí aj tento rok. Od piatku do nedele (9.-11.6.) si môžete vybrať z množstva koncertov, prednášok, diskusií, ale aj atrakcií pre deti, celé rodiny a kopec lákavého street-foodu.

slovakia

left justify in out

 

Na One Way Feste si na svoje prídu naozaj všetci – bude sa tu diskutovať o živých témach, ktoré hýbu súčasnou dobou, vystúpia kapely domáce aj zo zahraničia, program ponúka bohaté kultúrne aj športové vyžitie. Zo známych tvárí určite zaujme futbalista Erik Čikoš, niekdajší slovenský reprezentant, ktorý sa spolu s Mary Bartalos zamyslí na tému „Je možné mať šťastnú a fungujúcu rodinu?“. Okrem toho Erik povedie aj atraktívny futbalový workshop.

 

V sekcii One Way Talk sa bude debatovať aj o tom, ako si v dnešnom svete byť vedomý vlastnej hodnoty, ako objaviť svoj potenciál, ako sa nehádať, jednou z tém bude aj fenomén umelej inteligencie.

 

img

Minulý rok One Way Fest zaplnil ´Tyršák´. 

 

Deti sa môžu zapojiť do maľovania tvárí, zaplávať si v bazéne, navštíviť improvizovanú knižničku, zoznámiť sa s Divadlom Agapé, vybiť si energiu v skákacom hrade, na horolezeckej stene, súčasťou bude aj ukážka ľudových remesiel, dobových kostýmov, maľovanie sadrových odliatkov, či bublinová šou. Pre všetkých bude určite atraktívna súťaž Vyjdi z púšte, dievčatá sa môžu zapojiť do zapletania copíkov, chlapcov potešia hry s autíčkami. Celé rodiny si môžu zahrať šach, človeče, ping-pong či kalčeto.

Z gospelových mien sa počas troch dní na pódiu vystriedajú October Light (Chorvátsko), Noemiracles (ČR), Isaac Records, bratislavská kapela Rockstanders, víťazka Superstar Vierka Berkyová, Gebooorah, Hero, Soyer alebo James Evans Band.img

Deti budú mať o zábavu počas celých troch dní postarané. 

 

Bohatý program každý deň zakončia kresťanskí rečníci – zahraničný hosť Virginia G. Logan (piatok, sobota) a Adrian Šesták (nedeľa). Prívlastok kresťanský v prípade One Way Festu znamená najmä snahu priblížiť ľuďom, že kresťanstvo nie je len „suchá“ teória histórie, ale naopak, má čo ponúknuť človeku v dnešnej náročnej dobe a je uchopiteľným praktickým receptom na dobrý, spokojný, úspešný a radostný život vo všetkých oblastiach.

 

img

Na pódiu sa vystrieda viacero gospelových zvučných mien.

 

Festival sa tak po úspešných ročníkoch v Nitre, Banskej Bystrici a Prahe  chystá napísať ďalšiu úspešnú kapitolu svojej existencie. Príďte si aj vy vypočuť energickú hudbu, zabaviť sa s celou rodinou pri športe, kultúre, zapojiť do atraktívnych iskrivých diskusií.

Alebo len jednoducho zrelaxovať, načerpať nové sily, stretnúť nových zaujímavých ľudí a pochutiť si pri brehu Dunaja na dobrom burgri, fish and chips, langošoch, vegánskych dobrotách, cukrovej vate, pop-corne, výbornej zmrzline, káve, pivku či limonáde!

 

img

Z dobrôt si budete môcť vybrať, čo vám hrdlo ráči!

 

Brány festivalu sa otvárajú v piatok o 17.00, v sobotu a nedeľu sa program začína o 10.00.

Free wifi zóna, relax zóna aj vstup na celý festival je zadarmo!

 

Partneri podujatia: Shock Shop, Tuli, Plenty, Fukaj, BabyBaby Soft,Ekocity, Kopp

 

https://www.onewayfest.sk/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies