Už tento štvrtok sa Tyson Fury podelí s divákmi v Prahe o svoj životný príbeh

NETKY.SK • 18 Jún 2019, 16:58 • 2 min
Už tento štvrtok sa Tyson Fury podelí s divákmi v Prahe o svoj životný príbeh

BRATISLAVA – Britský profesionálny boxerista, ktorý počas celej svojej kariéry nezaznamenal ani jedinú prehru, sa už tento štvrtok predstaví v pražskom klube SaSaZu, kde divákom rozpovie o svojich úspechoch či ťažkých tréningoch pred náročnými zápasmi.

slovakia

left justify in out

Počas svojej dlhej kariéry profesionálneho boxera ešte neokúsil prehru. Na konte má neuveriteľných 27 víťazstiev, z ktorých 20 krát zaznamenal KO a jediný raz sa jeho účinkovanie v ringu skončilo remízou. Zaznamenal ju práve s Deontayom Wilderom. Aj keď sa mu v tomto súboji podarilo dostať svojho protivníka dvakrát na zem, zápas skončil remízou.

 

img

 

Jeho posledné zápolenie skončilo taktiež výhrou. Počas víkendu sa Furymu podarilo uspieť doma v USA v "meste hazardu" Las Vegas, kde bol na programe súboj nezdolaných profesionálnych boxerov. Fury nastúpil proti Nemcovi Tomovi Schwarzovi a zakončil to opäť raz ako neopakovateľnú show.

 

img

 

Toto sú len útržky z bohatého života legendárneho amerického boxera. Pokiaľ vás zaujíma životný príbeh Tysona Furyho, tak práve teraz máte jedinečnú možnosť vypočuť si ho priamo z od neho. Počas večera plného hviezd vystúpi taktiež šampión svetovej organizácie Bellator Attila Végh. 

 

img

 

Divákov bude celým programom sprevádzať moderátor Ondřej Novotný. Okrem iného tu prebehne aj aukcia, kde si budete môcť vydražiť ručne podpísané veci Tysona Furyho. Na tento prestížny večer je predpísaný dress code – smart casual. Veľmi dôležitou informáciou je aj úplný zákaz používania mobilného zariadenia. Nahrávanie videa, či fotenie cez mobil je počas celej akcie neakceptovateľné.

 

img

 

Do predaja sa dostali aj tzv. vstupenky "Meet and Greet", ktorých držitelia sa môžu tešiť na osobné stretnutie s hlavnou hviezdou večera. Podávanie rúk bude dokonca zachytené na fotografii, ktorú si následne budete môcť aj zakúpiť. Okrem toho sa majitelia týchto typov lístkov dostanú do budovy zadným V.I.P. vchodom. Všetkých divákov čaká nezabudnuteľný zážitok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies