VIDEO Už nikdy žiadne škrabance na vašom iPhone

NETKY.SK • 19 August 2015, 17:00 • 2 min
VIDEO Už nikdy žiadne škrabance na vašom iPhone

LOS ANGELES - Ak ste jedným z troch ľudí, čo si v posledných rokov kúpili telefón LG, tak si možno pamätáte na model G Flex, ktorý bol mierne ohnutý. Práve jeho tvar zvyšoval tomuto modelu trvanlivosť.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť LG však napriek tejto technologickej novinke dieru do sveta neurobila. Tento telefón mal však okrem nezvyčajného tvaru ešte jednu zaujímavú vlastnosť. Jeho povrch bol potiahnutý špeciálnym materiálom, ktorý sa do istej miery dokázal sám "opraviť" v prípade, že bol poškriabaný. Nápad to bol síce zaujímavý, ale z nejakého dôvodu sa LG nedokázala presadiť na trhu s touto novinkou.

Americká spoločnosť Innerexile, ktorá sa zaoberá výrobou obalov a púzdier na iPhone, che teraz vyvinúť vlastný produkt použitím tejto technológie. Firma zverejnila na internete video, ktoré ukazuje, ako rýchlo dokáže opraviť škrabance na vlastnom povrchu.

 



Na trhu je už jeden podobný regeneračný obal od rovnakej spoločnosti, ktorý sa volá Hydra, avšak ten nedokáže opraviť hlbšie škrabance.

Najnovší počin však dokáže zázraky a nemal by byť nijak drahý, aj keď cena ešte zverejnená nebola. Aktuálne modely spoločnosti sa pohybujú na úrovni 30 dolárov, takže aj mierne vyššia cena robí tento obal veľmi zaujímavý.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies