Už ho majú: Cestného piráta z východu vypátrala polícia podľa videa!

NETKY.SK • 17 Júl 2014, 11:11 • 2 min
Už ho majú: Cestného piráta z východu vypátrala polícia podľa videa!

HUMENNÉ – Pridávať videá na internet sa niekedy neoplatí. Vďaka videu, ktoré zavesili dvaja muži z Východného Slovenska na YouTube, ich polícia našla a vodičovi auta hrozí odobratie vodičského preukazu.

slovakia

left justify in out

Včera sme vás informovali o vodičovi luxusného BMW Z4 z východného Slovenska, ktorý cez obce jazdil rýchlosťou viac ako 200 km/h a jeho spolujazdec ho pritom natáčal. Vodič v jednu chvíľu dokonca dosiahne rýchlosť 240 km/h a veľmi sa na tom zabávajú a pýtajú si pokuty. Jedna mastná ich pravdepodobne neminie.

 

 

Polícia ho na základe videa našla a predvolala.  „Podarilo sa nám ho stotožniť a bol predvolaný na vypočutie. To, či skutočne jazdil takou rýchlosťou, ako ukazuje tachometer na videu, sa bude dokazovať. Už teraz je však jasné, že vodič porušil viacero predpisov - jazdil bez bezpečnostných pásov, predbiehal cez plnú čiaru a jazdil v protismere," povedal hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

 

Vodičovi hrozí pokuta vo výške 800 eur a odobratie vodičského oprávnenia na tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies