Už čoskoro uvidíme Rytmusa v známej slovenskej televíznej šou!

NETKY.SK • 3 August 2022, 16:04 • 2 min
Už čoskoro uvidíme Rytmusa v známej slovenskej televíznej šou!

TV JOJ už onedlho odvysiela svoju populárnu televíznu šou, ktorá prinesie veľké novinky pre svojich divákov.

slovakia

left justify in out

Šou Česko Slovensko má talent bude už čoskoro pokračovať 10. ročníkom. Moderátorskou dvojicou budú Jasmina Alagič a David Gránský. V porotcovských kreslách sa ocitnú Diana Mórová, Marta Jandová, Jakub Prachař a Jaro Slávik. TV JOJ si pre jubilejnú 10. sériu pripravila niekoľko noviniek, kde patrí aj účasť špeciálnych porotcov z radu celebrít.

 

 

Jedným z nich bude známy raper Patrik Rytmus Vrbovský.

 

„Nemám žiadne očakávania. Nechám sa uniesť momentom, všetkým, čo bude tu a teraz,“ uviedol Rytmus pred natáčaním. Zaskočil za Dianu Mórovú, ktorá mala v ten deň neodkladné pracovné aktivity.

 

„Nechám sa niesť celým natáčacím dňom, nebudem sa štylizovať do nejakej polohy, budem taký, aký som. Ale pevne verím, že nebudem negatívny porotca. Nechám sa prekvapiť, nemám nič špeciálne, čo by som rád videl, teším sa na každé dobré vystúpenie," dodal.

 

img

 

Pre všetkých to bolo prekvanie! Rytmus si do porotcovského kresla sadol presne v deň narodenín svojej manželky. Toto náročné tajomstvo a následne prekvapenie musel utajiť až do poslednej chvíle.

 

„Nevedela vôbec nič a ja som jej musel klamať, čo bolo pre mňa dosť ťažké, lebo my si neklameme," povedal pre Joj.sk. Jasmina sa však pre toto malé klamstvo vôbec nehnevala. „Bolo krásne, že sme spolu po prvýkrát na niečom spoločne robili. A práve v deň mojich narodenín, takže to bol pre mňa darček,“ uviedla Jasmina Alagič.

 

Možno vás zaujme: Správu, ktorú nikto nečakal. Robert Fico je dedko



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies