Už čochvíľa sa v kinách objaví nová česká komédia

NETKY.SK • 8 Január 2019, 14:57 • 2 min
Už čochvíľa sa v kinách objaví nová česká komédia

BRATISLAVA - Koncom januára vstúpi do slovenských kín nový český film Ženy v behu. Bude to komédia o ženách, ktoré sa neboja vybehnúť šťastiu v ústrety. V snímke, ktorá je režisérskym debutom scenáristu Martina Horského, stvárnila hlavnú postavu Zlata Adamovská.

slovakia

left justify in out

Věra (Zlata Adamovská) prežila s Jindřichom skvelý život a je pevne rozhodnutá splniť jeho posledné prianie - zabehnúť maratón. Emancipovaná a rázna matka troch dcér v tom nevidí žiadny problém. Trasu dlhú 42 kilometrov si jednoducho ženy rozdelia na štyri časti. Žiadna z nich síce zatiaľ neodbehla ani meter, ale do štartu ostávajú ešte tri mesiace a tréner Vojta (Vladimír Polívka) pripravil výborný kondičný plán. Stačí len začať.

 

 

Dcéry sa však do behania veľmi nehrnú. Majú úplne iné starosti. Najstaršia Marcela (Tereza Kostková) čelí dennodenne problémom svojich troch synov a ich otec Karel (Ondřej Vetchý) ju už 20 rokov nevie - alebo nechce, požiadať o ruku. Prostredná Bára (Veronika Khek Kubařová) túži po dieťati, lenže preň zatiaľ nenašla toho pravého otecka. Jej biologické hodiny bijú na poplach. Najmladšia Kačka (Jenovéfa Boková) síce chlapa má, ale ten má jeden zásadný problém - manželku. Zamilovaná Kačka napriek tomu trvá na vzťahu bez budúcnosti. Svojrázna mama Věra preto musí napnúť všetky sily, aby rodinnú štafetu previedla cez rad prekážok a komediálnych komplikácií na štart Jindřichovho vysnívaného maratónu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Potkali jste někdy Zlatu? #zlataadamovská

Príspevok, ktorý zdieľa ❤Zlata&Petr❤ (@zlataandpetr),

 

Zlata Adamovská sa filmového behania nezľakla, aj keď priznáva, že nie je športový typ.

 

"Dnes už síce behá po uliciach veľa ľudí, je to viac-menej módna záležitosť, beh je však pre mňa predovšetkým súčasťou zdravého životného štýlu. Ja rada plávam alebo jazdím na bicykli, behanie ma nikdy nelákalo."

 

"Často som si musela privstať, pretože v lete boli úmorné teplá a popoludní by som ubehla sotva 100 metrov. Ráno to bolo okolo dvoch kilometrov," doplnila herečka.

 

Českú komédiu Ženy v behu prinesie do kín od 31. januára distribučná spoločnosť CinemArt.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies