VIDEO: Už aj z princeznej Charlotte je školáčka, takto vyzerala vo svoj veľký deň!

NETKY.SK • 5 September 2019, 13:34 • 2 min
VIDEO: Už aj z princeznej Charlotte je školáčka, takto vyzerala vo svoj veľký deň!

BRATISLAVA - Britská princezná Charlotte dnes začala chodiť do školy.

slovakia

left justify in out

Do Thomas's School v londýnskom obvode Battersea ju odprevadili rodičia a jej starší brat, šesťročný princ George, ktorý navštevuje to isté zariadenie. Princ William uviedol, že jeho dcéra je "naozaj nadšená" z toho, že začala chodiť do školy. Svoju rodinu priviezol sám vojvoda z Cambridgea.

 



BBC už zverejnila aj fotografie, na ktorých sa štvorročná princezná v školskej uniforme stretla pri bočnom vchode s riaditeľkou Helen Haslem. Tá v septembri 2017 vítala aj malého Georgea. Školu navštevuje približne 560 detí vo veku od štyroch do 13 rokov.

 


Charlotte Elizabeth Diana je druhým potomkom princa Williama a jeho manželky Catherine, ktorí majú aj ďalšieho syna, princa Louisa. Princezná je štvrtou v poradovníku čakateľov na britský trón. Pred ňou sú jej starý otec princ Charles, otec William a brat George.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona