Uvoľni sa a príde to, radí Alfredsson nedočkavému nováčikovi

NETKY.SK • 6 November 2015, 15:32 • 2 min
Uvoľni sa a príde to, radí Alfredsson nedočkavému nováčikovi

OTTAWA - Shane Prince sa už nevie dočkať chvíle, keď prvý raz v hokejovej kariére prekoná brankára v NHL. Ligový nováčik v deviatich zápasoch svojho premiérového ročníka v najlepšej súťaži sveta zatiaľ neskóroval, na konte má tri asistencie.

slovakia

left justify in out

 "Je to náročné, lebo od ofenzívneho hráča sa očakávajú góly a produktivita," tvrdí Prince. Dvadsaťdvaročný krídelník Ottawy preto zašiel po radu za klubovou ikonou Danielom Alfredssonom, ktorý pôsobí vo funkcii poradcu generálneho manažéra a poriadne nastražil uši. "Odohral v lige mnoho zápasov, nastrieľal veľa gólov, takže vie, o čom hovorí. Tvrdí, že keď sa viac uvoľním, začne mi to tam padať," zostručnil 22-ročný americký útočník obsah rozhovoru so švédskou legendou, ktorá v 1246 zápasoch NHL vyprodukovala 444 gólov. "Súhlasím s ním. Keď sa dostanete do pohody a budete trochu viac relaxovať, veci sa dajú do pohybu. Stále musíte hrať tvrdo, ale aj sa cítiť príjemne," doplnil Prince pre server Ottawa Citizen. Tréner Dave Cameron však nechce, aby jeho nový zverenec "vypol". "Páči sa mi jeho energia, rýchlosť a intenzita, ktorú prináša," povedal kouč. Prince v závislosti od zdravotného stavu v kádri putoval už všetkými štyrmi formáciami.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies