Úvod talianskej Serie A poznačili výtržnosti fanúšikov

NETKY.SK • 25 August 2013, 11:57 • 2 min
Úvod talianskej Serie A poznačili výtržnosti fanúšikov

RÍM - Niekoľko hodín predtým musela polícia zasahovať aj vo Verone, kde domáci ligový nováčik pokoril tretí tím uplynulej sezóny AC Miláno 2:1.

slovakia

left justify in out

Úvod sezóny v talianskej futbalovej Serii A poznačili výtržnosti fanúšikov. Dvaja priaznivci Sampdorie utrpeli zranenia pri bitke s fanúšikmi turínskeho Juventusu, ktorá sa odohrala pred sobotňajším duelom v Janove. Jedného zo zranených museli previezť na ošetrenie do miestnej nemocnice. Podľa informácií talianských médií, na ktoré sa odvoláva agentúra dpa, sa tábory pobili pred štadiónom Marassi, kde prebiehal zápas. Majster v ňom zdolal domácu Sampdoriu gólom Carlosa Teveza 1:0.

Niekoľko hodín predtým musela polícia zasahovať aj vo Verone, kde domáci ligový nováčik pokoril tretí tím uplynulej sezóny AC Miláno 2:1. Fanúšikovia na tribúnach hádzali na seba cez ochranné bariéry vytrhané sedačky a ďalšie predmety.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona