Úvod sezóny NHL odštartuje aj zápasom v Prahe

NETKY.SK • 26 Jún 2019, 08:50 • 2 min
Úvod sezóny NHL odštartuje aj zápasom v Prahe

NEW YORK - Len prednedávnom sa skončilo play off a "Bluesmani" ešte stále oslavujú zisk prvého Stanleyho pohára v klubovej histórii. Vedenie NHL však stále pracuje a už aj zverejnilo, kde a kedy sa začnú prvé otváracie zápasy nasledujúcej sezóny. Niektoré mužstvá odštartujú sezónu v Európe.

slovakia

left justify in out

Nový ročník zámorskej NHL sa začne štyrmi otváracími zápasmi dňa 2. októbra. Poslední dvaja šampióni si to rozdajú hneď v prvý hrací deň. Posledný víťaz Stanleyho pohára St. Louis Blues sa stretne s minuloročným šampiónom Washingtonom Capitals. V ďalších dueloch prvého hracieho dňa nastúpi Vegas proti San Jose, Toronto privíta Ottawu a Edmonton vyzve Vancouver. Štyri derby ako hrom hneď na úvod sezóny.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our #StanleyCup title defense begins Oct. 2. #stlblues

Príspevok, ktorý zdieľa St. Louis Blues (@stlouisblues),

 

V základnej časti je na programe 1271 zápasov vrátane troch duelov v Európe. NHL zavíta tretíkrát v histórii do Prahy, kde sa 4. októbra stretnú Philadelphia s Chicagom. Česi sa tak môžu tešiť na svojho kapitána Voráčka, ktorý patrí k ťahúnom Flyers či brankára Neuvirtha. V Štokholme sa 8. a 9. novembra predstavia v dvoch zápasoch Tampa Bay a Buffalo. Tampa disponuje hneď niekoľkými švédskymi hokejistami, takže aj obecenstvo vo Švédsku sa má na čo tešiť.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nhlprague#happy#lovemyjob#proudtobeapartofit#hockey#nhl

Príspevok, ktorý zdieľa Tomas Petera (@666tp),

 

Aj v tejto sezóne nás čaká hneď niekoľko zápasov pod holým nebom. V Regine sa na Mosaic Stadium stretnú 26. októbra v Heritage Classic Winnipeg s Calgary, tradičný novoročný zápas Winter Classic sa uskutoční v Dallase na štadióne Cotton Bowl. Domáci hokejisti Stars budú hostiť Nashville. Tretí zápas pod holým nebom je na programe 15. februára, na Falcon Stadium v Colorado Springs nastúpia Colorado a Los Angeles. Exhibičný Zápas hviezd sa bude hrať 26. januára v St. Louis. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#EliteSportsTours is excited to work with @TravelTex to provide sports fans with an awesome #Texas experience when traveling to see the #NashvillePredators faceoff against the #DallasStars in the 2020 #WinterClassic at the historic #CottonBowl! Packages include game tickets, hotel & other VIP experiences, including a New Years Eve Celebration you won't want to miss! Sign up for the waitlist to get first access for travel packages to see this once in a lifetime outdoor game in the #LoneStarState! #EliteSportsTours #TravelTexas #SportsTravel. . . . . #WinterClassic #2020WinterClassic #Dallas #Stars #Nashville #Predators #Preds #GoStars #StanleyCup #StandWithUs #OutdoorHockey #CottonBowlStadium #DallasTexas #Texas #DallasBIG #DallasTX

Príspevok, ktorý zdieľa Elite Sports Tours (@elitesportstours),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona