Úvod

NETKY.SK • 1 Február 2012, 15:57 • 2 min
Úvod

vod - Tipovanie Milí čitatelia a návštevníci spravodajského portálu netky. sk, určite ste si už všimli, že sa v sekcii Šport objavila nová kolónka Tipovanie.

slovakia

left justify in out

imgMilí čitatelia a návštevníci spravodajského portálu netky.sk,

určite ste si už všimli, že sa v sekcii Šport objavila nová kolónka Tipovanie. Je tu už nejaký ten piatok, avšak doteraz bola prázdna.

Je začiatok nového mesiaca a teda aj ideálny čas na to, aby sme si novú sekciu predstavili. Čím sa teda táto sekcia bude zaoberať? Čo všetko tu nájdete? Poďme teda na to...

Čo to tipovanie vlastne je? Už odpradávna ľudí lákal hazard, keď si mohli zariskovať, aby niečo získali. Väčšinou však prehrávali a postupom času sa objavili takí ľudia, ktorý našli spôsoby ako čo najmenej rozdať a zároveň čo najviac získať a teda začali ponúkať stávky rôzneho druhu.

V dnešnej dobe nahradili takýchto ľudí stávkové kancelárie, ktoré zažívajú svoj najväčší rozmach práve vďaka internetu a online stávkovaniu, ale o tom si povieme neskôr. Zlato, kožušiny a rôzne iné komodity stávok, dnes nahradili peniaze a hlavne tie imaginárne čísla na účtoch stávkových spoločností, ktoré dnes už ponúkajú obrovské množstvá stávok všetkého druhu. Od klasických tipov na výsledky futbalových či hokejových zápasov, basketbalu, volejbalu, tenisu, cez exotickejšie ponuky na šípky, snooker, squash, curling či florbal, až po stávky na politické strany a ich umiestnenie vo voľbách či rôzne celebrity a ich svadby či rozvody a mnoho ďalšieho.

A práve preto je tu nová sekcia, aby sme Vám uľahčili orientáciu v tých nespočetných haldách stávkových kancelárií a ich ponúk. Budeme sa snažiť denne prinášať tipy na zaujímavé zápasy, ale taktiež postrehy a názory na všetko možné čo sa týka stávkovania.

imgČasy sa síce menia, ale čo sa nemení, je to vzrušenie, ktoré človek cíti pri stávkovaní a celkovo pri hazarde. Priznajme si, že každý si už hazard vyskúšal, aj keď väčšina prehrala. U podaktorých ten pocit vzrušenia vystriedala túžba po zbohatnutí a peniazoch, ale tých sklamem. Táto rubrika nie je o tom ako tipovaním zbohatnúť, ale to už tí rozumnejší pochopili. Túžba rýchlo a ľahko zbohatnúť Vás skôr privedie k frustrácii, depresiám a finančnej kríze. Táto rubrika bude skôr o drobnom hazarde, dobrej zábave a troške adrenalínu, kde pri troche šťastia prídeme aj k nejakému tomu euru. img

Myslím, že na úvod by aj stačilo toľko „múdrostí“ a každý by už radšej čítal nejakú analýzu k zaujímavému zápasu. Takže veľa šťastia priatelia!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona