Ronaldo chce odísť z Juventusu! Uvidíme v lete prestupovú bombu?

NETKY.SK • 3 August 2021, 16:0 • 2 min
Ronaldo chce odísť z Juventusu! Uvidíme v lete prestupovú bombu?

TURÍN — Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a zdá sa, že jeho záverečné týždne by mohli priniesť veľkú senzáciu. Nového zamestnávateľa si totiž hľadá jeden z najlepších hráčov sveta.

slovakia

left justify in out

Sága okolo prestupu Cristiana Ronalda sa zrejme čoskoro dočká rozuzlenia. Hoci sa najskôr hovorilo o jeho zotrvaní v talianskom Juventuse, podľa najnovších informácií sa portugalský reprezentant rozhodol zmeniť pôsobisko a jeho agent Jorge Mendes v týchto dňoch usilovne hľadá nový klub. Nebude to však také jednoduché.

 

 

Fanúšikovia starej dámy v priebehu minulej sezóny Ronalda často kritizovali aj napriek tomu, že vo všetkých súťažných zápasoch strelil 44 gólov. Verejnosť mu vyčítala predovšetkým to, že sa kvôli jeho prítomnosti na trávniku zmenil herný štýl klubu, ktorý po deviatich sezónach v rade nezískal v talianskej lige titul a vyhorel aj v Lige majstrov. Záujem o ukončenie spolupráce má mať podľa talianskych médií aj vedenie bianconeri predovšetkým kvôli vysokému platu 36-ročného futbalistu. Ak by sa im podarilo Ronalda speňažiť, klub by mohol okamžite investovať do nových posíl, príchod ktorých je kvôli kríze spojenej s pandémiou koronavírusu v tejto chvíli dosť zložitý.

 

 

Práve finančné suchoty elitných mužstiev by mohli nakoniec spôsobiť, že Ronaldo dodrží platnú zmluvu a v Juventuse ostane ešte jednu sezónu. Denník Il Corriere Dello Sport tvrdí, že ak sa nenájde vhodný záujemca, rodák z Madeiry je pripravený zachovať sa profesionálne a spolupracovať s trénerom Massimilianom Allegrim. Najreálnejšie v tejto chvíli vyzerá jeho prestup do parížskeho Saint-Germain, ktorý ponúka Juventusu na výmenu argentínskeho kanoniera Maura Icardiho. Bývalý hráč Interu Miláno v minulosti koketoval s myšlienkou prestupu do Turína, napokon však zamieril do Francúzska. Ďalšou variantou je Ronaldov bývalý klub Real Madrid, los blancos ale údajne majú na muške francúzskeho kanoniera Kyliana Mbappého. Keďže do konca prestupového obdobia ostávajú už len štyri týždne, Ronaldo údajne nabáda svojho agenta k tomu, aby konal rýchlo.

 

img

 

Päťnásobný najlepší hráč sveta minulý týždeň nenastúpil v priateľskom zápase proti Monze, keďže po návrate z dovolenky absolvoval len päť tréningov a mal pocit, že ide o nedostatočné herné vyťaženie pred nástupom na trávnik. Rozhodol sa tak ostať v tréningovom centre a zlepšovať svoju kondíciu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona