Uvidíme Cavaniho, Godína či Suáreza? Štvrťfinalista vlaňajších MS by sa mal v októbri predstaviť v Bratislave

NETKY.SK • 20 Február 2019, 09:47 • 2 min
Uvidíme Cavaniho, Godína či Suáreza? Štvrťfinalista vlaňajších MS by sa mal v októbri predstaviť v Bratislave

BRATISLAVA - Prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik už na utorňajšej tlačovej konferencii pri príležitosti spečatenia nových partnerov avizoval, že národné mužstvo SR v októbri nastúpi v medzištátnom prípravnom zápase proti jednému z najlepších mužstiev sveta.

slovakia

left justify in out

Nekonkretizoval meno súpera, avšak ako uvádza stredajšie vydanie denníka Šport, tím trénera Pavla Hapala sa stretne s reprezentáciou Uruguaja.

Štvrťfinalista vlaňajších MS v Rusku disponuje hráčmi ako Edinson Cavani, Diego Godín, José María Giménez či Luis Suárez. Ohľadne tohto stretnutia ešte nepadla oficiálna dohoda, hrať sa však bude na Národnom futbalovom štadióne (NFŠ) v Bratislave, podľa uvedeného zdroja by to malo byť 13. októbra.

 

Slováci v tomto kalendárnom roku nastúpia ešte v jednom prípravnom stretnutí - 7. júna sa stretnú doma s hráčmi Jordánska, podľa slov Jána Kováčika pravdepodobne taktiež v Bratislave.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies