Uverejnia posledné poznámky zo zhabanej korešpondencie bin Ládina

NETKY.SK • 3 Máj 2012, 11:15 • 2 min
Uverejnia posledné poznámky zo zhabanej korešpondencie bin Ládina

Uverejnia posledné poznámky zo zhabanej korešpondencie bin Ládina - Politika Svet si bude môcť čoskoro prečítať posledné pokyny Usámu bin Ládina, ktorými sa snažil riadiť svoju široko koncipovanú teroristickú sieť, uviedla dnes tlačová agentúra AP. Výber

slovakia

left justify in out

img

Svet si bude môcť čoskoro prečítať posledné pokyny Usámu bin Ládina, ktorými sa snažil riadiť svoju široko koncipovanú teroristickú sieť, uviedla dnes tlačová agentúra AP.
      Výber z dokumentov, zhabaných pri vlaňajšom útoku na bin Ládinov dom v Pakistane, zverejní protiteroristické centrum armády USA v priebehu dnešného dňa na internete na americkej vojenskej akadémii West Point.
      Z korešpondencie vyplýva, že bin Ládin bol uznávaným, ale poľní velitelia ho niekedy ignorovali. Považovali ho za človeka, ktorý už nemá kontakt s realitou, dokonca i keď naliehal, aby pokračovali v útokoch na americké ciele.
      Slová samotného bin Ládina potvrdzujú, že Spojené štáty sú bezpečnejšie, keď je teroristický vodca po smrti, uviedol tento týždeň John Brennan, poradca Bieleho domu v protiteroristických otázkach.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies