Útok žraloka zachránil mužovi život

NETKY.SK • 12 Október 2015, 18:57 • 2 min
Útok žraloka zachránil mužovi život

FINCHBURG – Muž menom Eugene Finney je pravdepodobne jediný človek na svete, ktorý môže povedať, že útok žraloka mu zachránil život.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný otec z mestečka Finchburg v Massachusetts si bol zaplávať so svojou dcérou, keď naňho zaútočil žralok. Našťastie on aj jeho dcéra vyviazli z útoku nebezpečného predátora živí, ale o niekoľko dní musel navštíviť nemocnicu kvôli pretrvávajúcim bolestiam. Počas vyšetrenia mu však lekári našli malý rakovinový nádor na obličke.

"Dostal som správu od matky prírody," povedal Finney pre Washington Post. "Bola to totiž príroda, ktorá začala túto sériu udalostí a tie ma priviedli do nemocnice, kde som sa dozvedel túto správu. Inak by som sem nikdy neprišiel a lekári by to včas nezachytili. Dozvedel by som sa o nádore jedine tak, že by narástol a metastázoval. To už by však bol rozšírený po celom tele a ja by som mal príznaky posledného, štvrtého štádia rakoviny. Začal by som chudnúť, chorľavieť a v tej chvíli by už bolo neskoro."

 

img


Lekári boli schopní zachytiť nádor oveľa skôr ako zvyčajne. Keď sa im podarilo diagnostikovať tumor, tak tam nebol ešte ani tri mesiace. Finney je už z nemocnice doma a nemá už žiadne príznaky rakoviny. "Keby som vedel nájsť toho žraloka, tak by som ho objal. Prisahám, že by som to urobil," dodal Finney.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies