Útok v centre Zvolena: Niekto žene poranil pľúca, skončila v nemocnici!

NETKY.SK • 15 August 2014, 13:39 • 2 min
Útok v centre Zvolena: Niekto žene poranil pľúca, skončila v nemocnici!

ZVOLEN - S bodným poranením pľúc skončila dnes skoro ráno v nemocnici 32-ročná žena zo Zvolena. Na Ulici M.R. Štefánika ju zatiaľ neznámym predmetom zranil v oblasti hrudníka doposiaľ nestotožnený páchateľ.

slovakia

left justify in out

Ako udalosť TASR priblížila banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, zvolenskí policajti prijali v skorých ranných hodinách oznámenie, že na zmienenej ulici došlo pravdepodobne k útoku na mladú ženu. "Na poškodenú mal fyzicky zaútočiť doposiaľ presne nestotožnený páchateľ, ktorý jej mal zatiaľ neznámym predmetom spôsobiť bodné zranenie v oblasti hrudníka," uviedla k prípadu.
     

Žena bola so zraneniami prevezená do zvolenskej nemocnice. Podľa predbežného vyjadrenia lekára utrpela bodné poranenie pľúc. Polícia v súčasnosti získava a preveruje bližšie informácie a okolnosti udalosti. V súvislosti s prípadom už bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona