Útok strelnou zbraňou v Burlingtone si vyžiadal už päť obetí na životoch

NETKY.SK • 24 September 2016, 15:11 • 2 min
Útok strelnou zbraňou v Burlingtone si vyžiadal už päť obetí na životoch

BURLINGTON - Útok strelnou zbraňou, ktorého dejiskom bolo nákupné stredisko v meste Burlington na severe amerického štátu Washington, si podľa aktuálnych informácií vyžiadal päť obetí na životoch.

slovakia

left justify in out

Okrem štyroch žien podľahol zraneniam aj neidentifikovaný muž, ktorého previezli do nemocnice v Seattli, uviedla dnes agentúra AP s odvolaním sa na vyhlásenie hovorcu okresného operačného centra pohotovostných zložiek.

Polícia medzitým pokračuje v pátraní po mužovi, ktorý údajne prišiel do nákupného strediska Cascade Mall v Burlingtojne vyzbrojený puškou "loveckého typu".

 

Incident v meste vzdialenom približne 100 kilometrov severne od Seattlu sa odohral v piatok večer miestneho času. Motív útočníka hispánskeho výzoru, ktorý mal na sebe tmavé oblečenie a z miesta činu odišiel smerom k diaľnici, zatiaľ nie je známy.

 

Polícia zverejnila fotografiu údajného strelca a vyzvala obyvateľov Burlington, aby v záujme bezpečnosti zostali vo svojich domoch. Pri pátraní, do ktorého sa zapájajú desiatky policajtov, asistuje aj Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona