Útok Palestínčanov na synagógu v Jeruzaleme si vyžiadal päť obetí

NETKY.SK • 18 November 2014, 09:57 • 2 min
Útok Palestínčanov na synagógu v Jeruzaleme si vyžiadal päť obetí

JERUZALEM - Päť mŕtvych a niekoľko zranených si vyžiadal dnešný útok dvoch Palestínčanov v jeruzalemskej synagóge, informovala miestna polícia. Dvojica bola ozbrojená strelnými zbraňami, sekerami a nožmi. Polícia ich napokon zastrelila.

slovakia

left justify in out

Hovorca záchrannej služby informoval, že lekári ošetrovali deväť ľudí, z ktorých päť bolo smrteľne zranených, uviedla agentúra Reuters. Počty zranených sa však zatiaľ rôznia.
      

Podľa policajnej hovorkyne Luby Samriovej utrpelo zranenia šesť ľudí. Čin označila za "teroristický útok". Podľa agentúry AP, ktorá uvádza štyri obete, boli páchateľmi Palestínčania z východného Jeruzalema. Podľa denníka Haarec došlo k útoku v čase zvýšeného napätia v Jeruzaleme - po sérii útokov Palestínčanov na Izraelčanov, ktoré si vyžiadali v uplynulých týždňoch najmenej šesť obetí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies