Útočníka Jihlavy Hlinku surovo napadli! Utrpel viacero zranení

NETKY.SK • 17 September 2018, 16:08 • 2 min
Útočníka Jihlavy Hlinku surovo napadli! Utrpel viacero zranení

JIHLAVA - Český hokejový útočník Michal Hlinka nebude v nasledujúcich dňoch k dispozícii svojmu zamestnávateľovi. Dvadsaťsedemročný krídelník Dukly Jihlava sa stal spolu s dvoma kamarátmi obeťou skupiny 12 až 15 neprispôsobivých občanov, ktorí trojicu mužov napadli a spôsobili im viacero zranení. Informoval o tom web účastníka druhej najvyššej hokejovej súťaže u našich severozápadných susedov.

slovakia

left justify in out

"Mám otras mozgu, zlomený nos, podliatiny a tržnú ranu na pravom oku. Prišiel som k tomu ako slepý k husliam. Neďaleko nás mali nejakí ľudia oslavu a časť z nich na mňa a mojich dvoch kamarátov zaútočila. Keby sa mi nepodarilo rýchlo utiecť, asi by som dopadol výrazne horšie. Nemohol som síce poriadne spať, ale už mi je o niečo lepšie," vysvetľoval samotný Hlinka.

Rodák z Nového Jičína má bohaté skúsenosti z domácej najvyššej súťaže, kde hrával prevažne za Víktovice a predchádzajúcu sezónu strávil v Jihlave. Bývalý mládežnícky reprezentant Česka pôsobil aj v zámorí, kde nastupoval v juniorskej lige QMJHL (Quebec Major Junior Hockey League) za kluby Chicoutimi Saguenéens a Lewiston MAINEiacs.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies