V Egyptskom hoteli útočil muž s nožom, dve Ukrajinky zomreli

NETKY.SK • 14 Júl 2017, 16:47 • 2 min
V Egyptskom hoteli útočil muž s nožom, dve Ukrajinky zomreli

KÁHIRA - Šesť turistov rôznych národností utrpelo dnes v egyptskom letovisku Hurgada pri Červenom mori zranenia po tom, ako na nich v hoteli zaútočil muž ozbrojený nožom. Informuje o tom agentúra AP s odvolaním sa na egyptské ministerstvo vnútra.

slovakia

left justify in out

Útočník bol bezprostredne po incidente zatknutý. Na základe prvotného vyšetrovania sa ukázalo, že muž prenikol do hotela plávaním z priľahlej pláže a následne zaútočil na turistov. Motív jeho konania nebol bezprostredne známy. Zranených previezli do miestnej nemocnice. Dve Ukrajinky zraneniam podľahli. 

 

Útok prišiel iba niekoľko hodín po tom, ako údajní islamistickí militanti zastrelili v meste Gíza piatich policajtov. Organizácia Islamský štát sa prihlásila k samovražednému bombovému útoku na vojenské stanovište na severovýchode Sinajského polostrova, pri ktorom 7. júla zahynulo najmenej 23 egyptských vojakov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies