Útočník Suso chce zatiaľ zostať v AC Miláno

NETKY.SK • 27 December 2016, 16:15 • 2 min
Útočník Suso chce zatiaľ zostať v AC Miláno

MILÁNO - Španielsky futbalista Suso chce v AC Miláno zostať aj ďalšom období. Útočník talianskeho klubu verí, že na San Sire predĺži kontrakt, ale v budúcnosti by si rád obliekol dres Realu Madrid alebo FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný bývalý hráč Liverpoolu strávil minulú sezónu na hosťovaní v FC Janov. V prebiehajúcom ročníku sa vrátil do Milána a stal sa jedným z lídrov tímu Vincenza Montellu. Spoluhráč slovenského reprezentanta Juraja Kucku nastúpil vo všetkých sedemnástich zápasoch Serie A a strelil päť gólov.

 

Minulý mesiac zažiaril v mestskom derby s Interom, keď strelil oba góly svojho tímu pri remíze 2:2. Susov aktuálny kontrakt s AC Miláno znie až do roku 2019, ale mladý Španiel už podľa portálu goal.com absolvoval stretnutie s viceprezidentom klubu Adrianom Gallianim ohľadne jeho budúcnosti.

 

"Rokovali sme s Gallianim pred dvomi týždňami. Musíme sa ešte dohodnúť na pár bodoch, ale myslím, že to nebude problém. V tomto momente túžim len po predĺžení kontraktu," povedal Suso podľa goal.com.

 

Suso verí, že si raz zahrá za niektorý z veľkých španielskych klubov - Real alebo Barcelonu. "Verím, že sa mi to raz podarí, ale idem v kariére krok za krokom. S väčšinou hráčov Barcelony, alebo Realu som hral v mládežníckych reprezentáciách, takže verím, že na tú úroveň mám kvality," dodal Suso s tým, že jeho najbližší cieľ je získať titul s Milánom a dostať sa do reprezentačného A-tímu Španielska. "V novembri som dostal nomináciu do širšieho kádra. Hoci som sa napokon nedostal do záverečného tímu, už len pozvánka z federácie ma potešila a som rád, že so mnou počítajú," dodal Suso.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies