Útočník strieľal na diskotéke v Nemecku. Na mieste sú dvaja mŕtvi

NETKY.SK • 30 Júl 2017, 10:29 • 2 min
Útočník strieľal na diskotéke v Nemecku. Na mieste sú dvaja mŕtvi

KONSTANZ - Pri nočnej streľbe na diskotéke v nemeckej Kostnici v noci na dnes zomreli dvaja ľudia - vrátane útočníka. Traja sú ťažko zranení. Na mieste zasahuje početná policajná jednotka. Podľa najnovšej informácie majú policajti situáciu už pod kontrolou.

slovakia

left justify in out

Pri streľbe na diskotéke v juhonemeckej Kostnici prišli o život dvaja ľudia. Jedným z mŕtvych je strelec, ktorý zomrel pri strete s políciou, uviedla DPA.

 

Páchateľom má byť 34-ročný muž, ktorý bol zranený pri prestrelke s políciou po tom, čo opustil nočný klub. Podľa polície zomrel v nemocnici. Jeho motív nie je zatiaľ známy.

 

Polícia vyslala na miesto zásahové sily potom, čo okolo 04:30 SELČ dostala niekoľko núdzových volaní. Nebolo jasné, či útočníkov nie je viac. Na mieste okamžite prepukla panika a ľudia sa snažili utiecť z budovy alebo sa schovať. "Po streľbe ostali zranení. Návštevníci sa mohli zachrániť tak, že utiekli von alebo sa schovali, "povedal denníku Die Welt policajný hovorca.

 

Podľa prvých informácií polície na sociálnych sieťach ďalšie nebezpečenstvo nehrozí. Rozbehlo sa vyšetrovanie.

 

Postrelený je tiež jeden z policajtov. Podľa dostupných správ ale nie je v ohrození života. Podľa očitých svedkov bol postrelený aj člen ochranky stojaci pri vchode do diskotéky, ktorý sa pokúsil jedného alebo viacerých páchateľov zastaviť.

 

Stanica SWR oznámila, že nad priemyselnou oblasťou Konstanze lietajú policajné vrtuľníky. Obyvatelia alebo návštevníci v susedných budovách boli vyzvaní, aby nevychádzali von.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona