Útočník Sassuola si chce adoptovať nájdeného novorodenca

NETKY.SK • 2 Apríl 2014, 12:44 • 2 min
Útočník Sassuola si chce adoptovať nájdeného novorodenca

NEAPOL - Futbalista talianskeho Sassuola Antonio Floro Flores má tri svoje deti, ale rád by si adoptoval ešte jedného chlapčeka. Ide len o niekoľko dní starého novorodenca, ktorého našli 16. marca bezprízorne pohodeného v taške pod sedadlom v poslednom vozni vlaku z Neapola do Avellina.

slovakia

left justify in out

Bezbranné dieťa odviezli do nemocnice, kde sa ho ujala ošetrovateľka menom Carmine, podľa ktorej dostal aj časť mena. Druhú časť mena Franceso získal na počesť súčasného pápeža Františka. Keď sa futbalista aj s manželkou Michelou dozvedeli o chlapcovi, začali podnikať kroky na jeho adopciu. Prvú správu o jeho existencii zachytili v televíznej relácii Pomeriggio Cinque, čiže Popoludní o piatej. Podľa informácií Gazzetty ihneď kontaktovali nemocnicu v Moscati, kde chlapca po nájdení umiestnili. Podľa talianskeho práva ak vlastní rodičia neprejavia záujem o dieťa do desiatich dní, môžu sa začať uvažovať o adopcii. Antonio a Michela Floresovci majú tri vlastné deti Auroru, Genevu a Armanda, ale ďalšie by privítali.

 

"Keď sme zbadali profil malého Francesca, nasledovali sme hlas svojho srdca,“ napísal Floro Flores na twitteri. „Som futbalista, ale najmä otec. V žiadnom prípade sa necítim ako hrdina. Podstúpime všetky potrebné procedúry, aby sme ho získali,“ doplnil 30-ročný útočník Sassuola, ktorý hrával aj v Granade, Janove, Udinese, Arezze, Perugii či Neapole, odkiaľ pochádza. 

 

Mužstvo Sassuola je momentálne na predposlednom 19. mieste v talianskej Serie A bezprostredne ohrozené zostupom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona