Útočník s nožom napadol v bruselskom Molenbeeku dvoch policjatov

NETKY.SK • 7 September 2016, 17:49 • 2 min
Útočník s nožom napadol v bruselskom Molenbeeku dvoch policjatov

Brusel 7. septembra (TASR) - Dvojčlenná policajná hliadka bola dnes poobede napadnutá v bruselskej štvrti Molenbeek obývanej prevažne imigrantmi. Zatiaľ neznámy páchateľ na policajtov zaútočil nožom, uviedla tlačová agentúra Belga.

slovakia

left justify in out

Denník La Derniere Heure vo svojom online vydaní spresnil, že k napadnutiu policajtov v Molenbeeku došlo o 14.45 h v parku Bonnevie. Policajtov napadol muž, ktorého totožnosť úrady zatiaľ nezverejnili a ktorý sa im pokúsil uštedriť viacero bodných rán.

 

"Našťastie policajti neboli zranení. Obaja boli chránení nepriestrelnými vestami," uviedol hovorca príslušného policajného okrsku. Páchateľa zadržali ďalší policajti bez použitia strelných zbraní a pri zadržiavaní nebol zranený. Polícia momentálne skúma jeho totožnosť aj motív jeho násilného činu. Vyjadrenie prokuratúry sa očakáva ešte v priebehu dnešného dňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies