Útočník Richard Lelkeš zabojuje o zmluvu v Nových Zámkoch

NETKY.SK • 30 August 2016, 18:16 • 2 min
Útočník Richard Lelkeš zabojuje o zmluvu v Nových Zámkoch

NOVÉ ZÁMKY - Slovenský hokejový útočník Richard Lelkeš je v týchto dňoch na skúške v tíme HC Nové Zámky. Trénerovi Miroslavovi Chudému bude k dispozícii na turnaji vo Švajčiarsku, ktorý pre klub štartuje v stredu 31. augusta.

slovakia

left justify in out

Richard Lelkeš pôsobil v minulej sezóne v klube HC Košice a v 44 zápasoch nazbieral 22 bodov. V minulosti pôsobil aj v Nitre, Zvolene či v Trenčíne. "Hľadali sme silového útočníka, keďže práve tam bol v príprave náš deficit. Richard dostane príležitosť na turnaji v Yverdone a je len na ňom, ako sa šance chytí," uviedol tréner HC Nové Zámky Miroslav Chudý.

 

Pre Novozámčanov bude turnaj vo švajčiarskom Yverdone generálkou pred premiérovou sezónou v najvyššej slovenskej súťaži. V krajine Helvétskeho kríža sa postupne stretnú s SC Lagenthal, HC Lausanne a BDL Grenoble. Tipsport ligu odštartujú zápasom vo Zvolene, doma sa prvýkrát predstavia v nedeľu 11. septembra proti Žiline.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies