Útočník Pobrežia Slonoviny Privat Yao novou posilou Spartaka Trnava

NETKY.SK • 24 Jún 2016, 14:01 • 2 min
Útočník Pobrežia Slonoviny Privat Yao novou posilou Spartaka Trnava

BRATISLAVA - Dres Spartaka Trnava bude v novej sezóne Fortuna ligy obliekať útočník z Pobrežia Slonoviny Privat Yao.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný ofenzívny futbalista v priebehu uplynulých dvoch týždňov presvedčil trénerský tím "bílích andelov" o svojich kvalitách a podpísal s klubom dvojročný kontrakt. Vedenie Spartaka o tom informovalo v piatok prostredníctvom tlačovej správy.

 

Yao na jar výraznou mierou prispel k záchrane trnavskej juniorky v druhej lige, keď v desiatich zápasoch nastrieľal sedem gólov. Aj preto si ho do letnej prípravy pozval tréner A-tímu Spartaka Miroslav Karhan.

 

"Všetko je to o sebadôvere a tvrdej práci. Tréner mi verí, sú tu výborní hráči. Bol by som rád, keby sa mi podarilo prebojovať do základnej zostavy mužstva," uviedol Privat Yao, ktorý bude mužstvu k dispozícii už v prvom predkole Európskej ligy UEFA.

 

"Veľmi sa z toho teším. Spartak je skvelý tím. Prebojoval sa do Európskej ligy, čo je pre mňa ďalšia motivácia. Som si istý, že práve tu môžem moje futbalové schopnosti posunúť na vyššiu úroveň a pomôcť klubu k dosiahnutiu úspechov," dodal Yao.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies