Útočník Mulumba Mukendi zatiaľ neprestúpil do Nižného Novgorodu

NETKY.SK • 30 Jún 2013, 14:30 • 2 min
Útočník Mulumba Mukendi zatiaľ neprestúpil do Nižného Novgorodu

RUŽOMBEROK - Športový riaditeľ slovenského futbalového klubu MFK Ružomberok Michal Mertinyák v nedeľu dementoval správy o prestupe útočníka z Demokratickej republiky Kongo Mulumbu Mukendiho do tímu účastníka najvyššej ruskej súťaže Volga Nižnij Novgorod. Michal Mertinyák v nedeľu dementoval správy o prestupe útočníka z Demokratickej republiky Kongo Mulumbu Mukendiho do tímu účastníka najvyššej ruskej súťaže Volga Nižnij Novgorod.

slovakia

left justify in out

"Nie je to pravda. Mukendi sa včera vrátil do Ružomberka, keď bez dovolenia opustil mužstvo asi pred desiatimi dňami. Počas sústredenia A-mužstva v maďarskom Lipóte mal ostať trénovať so zranenými hráčmi v domácich podmienkach, no nestalo sa tak. Pravdepodobne bol práve s mužstvom Volga Nižnij Novgorod, no je zrejmé, že klub mal najprv osloviť nás, nielen kvôli umožneniu tréningu, ale aj kvôli prípadným transferovým diskusiám. To sa však doteraz nestalo," vyhlásil pre oficiálnu stránku ružomberského klubu Michal Mertinyák. Ten sa netají tým, že Ružomberčania majú naďalej záujem o zotrvanie hráča na Liptove: "Zmluvu má platnú do konca sezóny 2013/2014, no klub mal opciu aj na prípadnú ďalšiu sezónu."  Bývalý mládežnícky reprezentant DR Kongo odohral za "Ružu", s ktorou uzavrel vlani v lete dvojročný kontrakt, doteraz celkom 20 stretnutí. V Corgoň lige 2012/2013 strelil šesť gólov. Urastený útočník pred pôsobením na Slovensku hrával v Juhoafrickej republike za Kapské Mesto či Durban Stars.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona